Studietur til Nottingham 2. - 4. september 2019

Studietur invitasjon 2019.jpg

Årets studietur går til Nottingham hvor vi skal lære om utfordringer i asfaltproporsjonering, utlegging og selvreparering.

Vi vil besøke University of Nottingham, som er et av de ledende forskningsbaserte britiske universitetene. Professor Alvaro Garcia Hernandez og professor Andrew Dawson er våre verter på denne turen.

To representanter fra Highway England forteller hvordan de arbeider og om deres prosjekter og erfaring med ny teknologi, blant annet om dynamisk styring av veien, avhengig av trafikken.

Vi besøker AECOM, som driver med veivedlikehold og samarbeider med Univerity of Nottingham om selvlegende asfalt.

Les mer om det spennende faglige programmet i Nottingham og vær rask med påmelding da det er få plasser i år. Medlemmer av Norsk Asfaltforening vil ha en fortrinnsrett hvis turen blir fulltegnet.

Fyll ut det elektronisk påmeldingsskjema under og send det inn innen 15. juni d.å. Husk å meld dere på rask for å være sikret plass. Faktura sendes ut i etterkant, husk å merk faktura ved påmelding hvis det er et krav fra dere.

Blir turen fulltegnet er det Norsk Asfaltforening sine medlemmer som blir prioritert. Påmeldingen er bindende.

Invitasjon hjemmeside.pdf

Påmeldingsskjema til studietur Nottingham 2. - 4. september 2019