Miljødagen arrangeres 8. november 2022 i Oslo

Miljødagen arrangeres i samarbeid med Norsk Asfaltforening og Kontroll ordningen for asfaltgjenvinning, KFA.

Svart gull – grønn asfalt

Resirkulert asfalt er det «svarte gullet» som gir «grønn asfalt». Gjenbruk av materialer til veiformål er en viktig del av den sirkulære økonomien og bidrar i sterk grad til reduksjon av klimagasser. På årets miljødag vil vi presentere mange av de mulighetene som foreligger for resirkulering av materialer, samt presentere de ­overordnede mål og planer for å oppnå en sirkulær økonomi i veibransjen.

Klikk på filen under og les mer om programmet og meld deg på elektronisk innen 17. oktober d.å.

Miljødagen 2022.pdf

Påmelding til Miljødagen 8. november 2022

* Bedrift//etat
* Fornavn