Studieturer

Foreningen arrangerer hvert år i september en årlig studietur over 3-4 dager. Turen går med stor deltakelse til inn og utland.

Norsk Asfaltforening sin studietur til Bergen med tema «Kampen mot vannet» vil bli arrangert 8.–9. september.

Studietur Bergen Hjemmeside 02.jpg

Årets studietur gikk i år til Nottingham hvor vi lærte om utfordringer i asfaltproporsjonering, utlegging og selvreparering.

Studietur invitasjon 2019.jpg

Årets studietur ble arrangert  i Trondheim i perioden 11. - 12. september 2018

Studieturen gikk over 2 dager og det ble noen innholdsrike dager både faglig og sosialt. Vi besøkte Institutt for bygg- og miljøteknikk ved NTNU og Kompetansesenteret til Veidekke Industri.

Dag 2 besøkte vi prosjektet Fv. 714 Laksevegen med Åstfjordkryssinge.

Last ned filen under og les alt om programmet

Studietur_2018.jpg

Årets studietur gikk til Stockholm 12.–13. september 2017.

Turen var fulltegnet.

Studietur_2017.jpg

Årets studietur gikk til Stavanger 27.–28. september hvor tema var «Vei og bærekraftig asfalt»

Bilde Studietur_2016.jpg

I 2015 gikk studieturen til Vilnius i Litauen. Turen ble arrangert 8.–11. sepember 2015.

Studieturen i 2014 gikk til Nederland, nærmere bestemt Haag/Amsterdam. Les mer om det faglige programmet ved å klikke på filen.

Studietur 2013 gikk til Tyskland, 23. -26. september 2013

Norsk Asfaltforenings studietur 2012 ble lagt til Dundee, Skottland, og omfattet besøk på Nynas oljeraffineri i Dundee samt møter med det asfaltfaglige miljøet i Skottland.

Studieturen gikk dette året til Verona i Italia i tidsrommet 4. - 7. oktober.

STUDIETUR/FAGLIG SEMINAR TIL KRAKOW 29. septemer - 1. oktober 2010

Norsk Asfaltforening arrangerte studietur til Trøndelag og nordvestlandet 15. og 16. september 2009 .

Studieturen gikk til Lisboa/Portugal i perioden 24. - 27. september.

Den årlige studieturen til Norsk Asfaltforening ble avholdt 26. - 27. september .

26. september dro Norsk Asfaltforening med 36 deltakere på studietur til Praha. Etter en hyggelig lunsj på Petrin-høyden dro vi rett ned på hotellet Jalta og fikk en meget interessant orientering om HMS-systemet i Tarmac CZ. Dette er et system utviklet av morselskapet Anglo American, og hvordan dette ble tilpasset tjekkiske forhold.

Norsk Asfaltforening arrangerte studietur i Finnmark 13.- 15. september.