Studietur til Bergen 8. - 9. september 2021

Studietur Bergen Hjemmeside 02.jpg

Norsk Asfaltforening sin studietur til Bergen med tema «Kampen mot vannet» vil bli arrangert 8.–9. september.

Vi starter på onsdag 8. september med å dra til Arstec AS. Der blir det foredrag med tema "Asfalt og vann" av Roger Lundberg. Han ta opp generelle utfordringer med fuktighet i asfaltproduksjon

og med dypere fokus på LTA og gjenbruk og demonstrasjon av asfaltprodukter til forebyggende vedlikehold.

Etter lunsj blir det foredrag av Rune Kilen, Safe Control. Tema er dypstabiliseringsprosjekt på kommunal vei utført med 4 forskjellige metoder. Etter foredraget blir det befaring på forsterket vei.

Torsdag 9. september vil Kelly Iversen Nesheim, Statens vegvesen forelese om håndtering av vann ved utbyggingen av E39, Rådal - Svegatjørn

og vi får vi informasjon  av Tore Pedersen fra Vestland fylkeskommune om Vestland fylkeskommune sin erfaring med regionsreformen og deres fokus på bærekraft .

Norsk Asfaltforening har booket 40 rom på hotel sentralt i Bergen, det blir lunsj begge dager og middag på Fløyen om kvelden på onsdag. Vi har reservert en del ekstra rom for de som ønsker overnatting kvelden før det faglige programmet starter.

Medlemmer av foreningen vil bli prioritert det vil bli et tillegg på kr 1000,- hvis man ikke er medlem

Klikk på program filen under og les hele programmet

Fyll ut skjema nedenfor og bli med på årets studietur

Studietur invitasjon 2021.pdf

Påmelding til studietur 2021

* Bedrift//etat
* Fornavn
* Etternavn
* Fakturaadresse
Merk faktura
Mat intoleranse angi hvilke
* Mobilnummer
E-postadresse
* Deltakeravgift
Deltar med en overnatting kr 7900,- 8. -9. september
Deltar med to overnattinger kr 9700,- 7. -9. september
* Min bedrift/etat er medlem av NA
JA
NEI
VI ønsker medlemskap i Norsk Asfaltforening . Mer informasjon om dette finner du på www.norskasfaltforening.no.
Vi ønsker å bli medlem fra NA