Asfalt.jpg

NORSK ASFALTFORENING er et forum for deg som ønsker faglig og sosial kontakt innen bransjen. Klikk på infofolder og få mer informasjon om foreningen.

Meld deg inn i foreningen og få medlemsfordeler og oppdatert kunnskap om alt som skjer i asfaltbransjen.

Medlemsskapet er åpent for alle som er interessert i asfalt. Våre medlemmer representerer hele bredden av asfaltbransjen og alle deler av landet.

Innmeldingsskjema finner du nedenfor. Meld deg inn i dag, du betaler ingenting for 2020 du får gratis medlemskap ut året.  Du vil motta informasjon fra oss og hvis du ønsker sender vi deg NA sitt HOLD AVSTAND munnbind. Vi har måttet skyve fagseminarene våre noe frem i tid pga. Covid-19, og Asfaltdagen 2021 er erstattet med et gratis webseminar. På nettsiden finner du  alle konferanser/fagseminarer i 2021.

Kontingent 2020 inkl. Nye Fylkeskommuner.pdf
NA_infofolder_2020-2.pdf

Jeg ønsker å bli medlem

* Tilhører bedrift/etat