Asfalt.jpg

NORSK ASFALTFORENING er et forum for deg som ønsker faglig og sosial kontakt innen bransjen. Klikk på infofolder og få mer informasjon om foreningen.

Meld deg inn i foreningen og få medlemsfordeler og oppdatert kunnskap om alt som skjer i asfaltbransjen. Klikk på kontingen 2021 og se hva din bedrift betaler og husk at alle i din bedrift er medlem og får medlemsfordeler.

Medlemsskapet er åpent for alle som er interessert i asfalt. Våre medlemmer representerer hele bredden av asfaltbransjen og alle deler av landet.

På nettsiden finner du  alle konferanser/fagseminarer og studietur som er planlagt arrangert i 2021 og dato for fagseminaret NAMet og Asfaltdagen i 2022. Program legges ut på nettet og medlemmer får informasjon på e-post, FB eller Instagram.

Innmeldingsskjema finner du nedenfor

NA_infofolder_2020-2.pdf
Kontingent 2021.pdf

Jeg ønsker å bli medlem