Fagseminarer

Norsk Asfaltforening gjennomfører fagseminarer, konferanse og studietur.

ASFALT - PRAKTISK TALT

Vi kan jevnlig lese avisoverskrifter som «Etterslepet i veivedlikehold bare øker og øker».  På Asfaltdagen 2023 var et av temaene «Alle sier vedlikehold er viktig, men hvem reduserer etterslepet?»

web siden.jpg

NAMet – Metodedagen – ble arrangert onsdag 18. januar i Oslo.

Gode og sikre målemetoder er en forutsetning for nye kontraktsformer og produktutvikling. Metodegruppen i Norsk Asfaltforening – NAMet – arbeider for å sikre lik og pålitelig analysering av asfaltmasse, asfaltdekker og råvarer til asfaltproduksjon i det norske asfaltmiljø, gjennom erfaringsutveksling og ringanalyser. Metodedagen arrangeres for å dele kunnskap om målemetoder i asfaltbransjen.

Her legges alle innlegg ut snart

Forside NAMet hjemmeside.jpg

Vegbyggingsmaterialer, tilstandskartlegging og forsterkning

Forside til hjemmesiden.jpg

Miljødagen ble arrangert i samarbeid med Norsk Asfaltforening og Kontrollordningen For Asfaltgjenvinning, KFA. og det var stor interresse og konferansen var fulltenget.

Tema var: Svart gull – grønn asfalt

Forside Miljødag til hjemmeside.jpg

Bitumen – hvor går veien videre?

Krav om EPD og lavere CO2-avtrykk på produksjon og utlegging av asfalt tvinger frem nye løsninger og nye produkter.

NABin 2022.jpg

NAMet arrangeres ble arrangert 23. mars 2022, dagen før Asfaltdagen, Oslo

Konferansen var fulltegnet, det deltok 130 på konferansen.

NAMet forsiden.jpg

Tema: Klimafokus i asfaltbransjen

Miljødagen_2021_forside.jpg

alt

Bindemiddelgruppen sitt fagseminar NABin 2021 arrangeres 19. oktober 2021 i Oslo.

NABin 2021.jpg

alt

NADim arrangerer sitt fagseminar 2. desember 2021 på Gardermoen.

NADim 2021.jpg

Metodedagen 2020 tok opp aktuelt tema om måle- og analysemetoder for asfalt.

NAMet_2020.jpg

NABin fagseminar tirsdag 15. oktober hadde i år tema som deformansjonmotstand, vannømfintlighet og bestandighet.

Alt 1 NABin_2019 01.jpg

Fagkonferansen ble avholdt 28. november i Oslo, Gardermoen.

NADim_2019.jpg

Foreningen arrangerer hvert år i september en årlig studietur over 3-4 dager. Turen går med stor deltakelse til inn og utland.