Fagseminarer

Norsk asfaltforening gjennomfører fagseminarer, konferanse og studietur. Årsmøte avholdes i mai.

NABin fagseminar tirsdag 15. oktober hadde i år tema som deformansjonmotstand, vannømfintlighet og bestandighet.

Les om det faglige programmet ved å klikke på filen under.

Fagkonferansen ble avholdt 28. november i Oslo, Gardermoen. Under finner du innleggene som ble holdt under konferansen.

Du kan også åpne NADim programmet ved å klikke på filen under.

Metodedagen 2020 tar opp aktuelle tema om måle- og analysemetoder for asfalt. I de nye retningslinjer for asfalt som skal gjelde fra 2021 vil det være krav om mer omfattende proporsjonering av asfaltmasser enn det som nå er praksis. Ragnar Evensen forteller om intensjonen med de nye kravene og Stein Hoseth tar opp hvilke tanker en asfaltprodusent har om de nye kravene.

Påmelding til NAMet er nå stengt, har du spørsmål ta kontakt med Norsk Asfaltforening på e-post: post@norskasfaltforening.no

Les mer om programmet ved å trykke på filen under

Foreningen arrangerer hvert år i september en årlig studietur over 3-4 dager. Turen går med stor deltakelse til inn og utland.